Croatera-hrvatska

O nama

Naš izbor je samo prirodno

Djelatnost tvrtke Croaterra d.o.o je proizvodnja i prerada brzo obrađenog (grill ili blanširanog), osušenog ili ukiseljenog povrća s maslinovim uljem. Mediteranska priprema hrane radi se brzo i jednostavno da povrće bude još čvrsto i hrskavo, a u njemu očuvana sva hranjiva svojstva.

Ideja

Sve brži način života suvremenog čovjeka traži i novi način prehrane koji nastoji poboljšati zdravlje, a istodobno biti ukusan i za najveće gurmane. Stoga se nastojimo vratiti na CILJANI I TRADICIONALNI način pripreme hrane uz unošenje što više povrća te dodatka maslinovog ulja.
Okus i miris maslinovog ulja prilagođen je kontinentalnim zahtjevima tržišta i dopunjen mediteranskim začinima.

Djelatnost tvrtke

Proizvodnja i prerada brzo obrađenog (grill ili blanširanog), osušenog ili ukiseljenog povrća s maslinovim uljem. Korištenje kontrolirane domaće proizvodnje povrća: paprike, patlidžana, rajčice, artičoke, šparoga maslina i kapara, uz dodatak svježeg sira, usoljene ili osušene ribe te mediteranskih začina.
Ime proizvoda zaštićeno je u Zavodu za intelektualno vlasništvo pod nazivom "Croaterra".

Cilj

Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju omogućuje se lakše provođenje osnovne ideje: hrvatsko povrće na europski stol. Kontinentalno povrće pripremljeno na mediteranski način bit će lako prepoznato kao zdrav i ukusno pripremljen gotov obrok hrane. Taj obrok nije namijenjen samo vegetarijancima (koji će ga sa zadovoljstvom i konzumirati), nego svima koji se žele kvalitetno hraniti. Također, to nije dodatak ili prilog nego samostalno jelo, a preporuča se jesti proizvode Croaterre s integralnim kruhom.